| Snooki |- DAPPY <3 LOVE*LIVE*LIFE -

Teen Mom - Lite fakta om Amber

Lite fakta om Amber från 16 and pregnant, kolla in hennes 16 and pregnant avsnitt HÄR

Att skriva om Amber blev ju svårare än jag trodde haha då jag skriver allt själv av det jag sett från programen, och Amber var ju inte en av favortierna i nu i Teen mom.
hennes pojkvän Gary som är pappan till barnet dom har varit tillsammans ända sen hon blev gravid till barnet blev född ( en dotter Leah ) när barnet blev fött så började dom bråka väldigt mycket speciellt mitt inatten när Leah vaknade, då Amber tyckte att Gary aldrig hjälpte till att ta hand om henne , då han va den ända som jobbade medans Amber va hemma. Under både 16 and pregnant och i Teen Mom så gör dom slut och blir tillsammans hela tiden. Gary har friat till henne 3 eller 4 gånger under 16 and pregnant och teen mom.
Första gången så tog Amber det med ett leende på läpparna, men fick en billig ring då Gary inte hade några pengar. Hon slarvade bort ringen och dom började bråka ännu mera sen köpte hon en rosa platsring som förlovningring. Efter det tog det slut mellan dom, sen blev dom tillsammans igen. I teen mom när leah är öveer 1 år gammal så sticker dom och på semester , och Ambers farbror bor där så han erbjuder att ta hand om leah så Gary och Amber kan få vara tillsammans lite själva. Dom sticker ner till stranden och Gary friar igen. Men denna gången blir Amber sur och börjar skrika att han inte gått ner tillräkligt med bena och att han inte sagt det tillräckligt romantiskt men efter hon har skällt ut honom så säger hon JA. Efter semenstern sticker Amber och Gary till Garys mamma föratt äta middag och dom berättar om nyheten och Garys mamma bara suckar och sen börjar hon snacka skit om Ambers pappa ( som är döende) och Amber tar mycket illa av det och skriker och stormar ut och kör iväg. Gary ringer upp henne och säger att kommer hon inte tillbaka så är det slut mellan dom. Det tar slut men dom blir tillsammans igen. En kort tid efter slänger Amber ut Gary från deras lägenhet. Men snabbt igen är dom tillsammans. Så deras relation är som en jojo..
Dom bara bråkar, när Amber fyller år och vill ut och fira med sina vänner så erbjöd Gary att passa Leah men det slutade med att han inte orkade med hennes gnäll och stack iväg men kom tillbaka några timmar senare så blevdom tilsammans igen.
När amber åkte in i fängelset förlorade hon först rätten till sitt barn ( eller vad det heter) och Gary hade ensam vårdnand men när hon kom ut så gick hon till rätten och fick tillbaka vårdnande så dom har nu delad vårdnand. och för att amber ville bevisa för folket att hon inte vill förlora vårdnaden av sin dotter flera gånger så tattuerade hon in en bild på sin dotter på magen . KOLLA IN BILDEN -->
Efter teen mom så blev Amber anmäld och åkte in i fängelset i några dagar då hon hade slått Gary ( man får se det en gång i 16&pregnant eller i teen mom)

Gary, Leah och Amber


Hoppas ni förstog vad jag skrev då jag suger på att förklara och Ambers hstroia va svårt som PIP att skriva hahah ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0