| Snooki |- DAPPY <3 LOVE*LIVE*LIFE -

Teen Mom - Lite om Farrah

Lite fakta JAG skrivit om Farrah från 16 and pregnant - Kolla Farrah´s 16 and pregnant avsnittet HÄR

I 16 and pregnant så gick Farrah i gymnasiumet ( tror andra året ) och var en cheerleader.
Pappan till barnet nämndes aldrig i serien , men enligt Farrah och hennes föräldrar var han väldigt svartsjuk av sig. När Farrah blivit gravid så hade det redan tagit slut med hennes ex kille Derek ( som är pappan till barnet) . Hon valde att inte berätta för honom att hon va gravid. Efter skolan så jobbade hon och Derek brukade ofta ringa och fråga var hon var och vad hon skulle göra sen och vem hon skulle träffa m.m

Det slutar med att hon bytter nr och ger inte ut det till han.
Eftersom Farrah var välditgt smal ( strolek 34 ) så märkte man knappt av magen på henne, men vid 5 månaden började magen sticka ut och hon valde att berätta det för en av hennes vänner i cheerledning gruppen som hon trodde hon kunde lite på . Men nästa dag visste hela skolan om att hon va gravid och Derek också.
Han smsa henne och ville veta om det va sant och om han va pappan till barnet, men Farrah svarade inte.
När hon sen skulle öva på cheerleding med sin grupp från skolan började alla frysa ut henne och kunde skratta åt henne mit framför ansiktek, hon hade bara kvar 2 kompisar från den gruppen en kille och tjej.
Det slutade med att hon slutade på cheerleding och eftersom hon blev skrattad rakt i ansiktet i klassrummet och sina cheeledingkompisar så bytte hon skola, till att läsa hemma.

Farrah och hennes mamma har en ganska udda relation, ena sekunden kan dom va kompisar nästa sek slutar det med att dom bråkar hela tiden ( och i Teen Mom så blir Farrah slagen av sin mamma och hon anmäler henne för misshandel )

En vecka innan Farrah ska födda så dör Derek som är pappan till Sophia i en bilolycka, men det nämns ej i serien utan Farrah gick ut med det i en tidning.
Efter Sophia är född så bor hon hemma hos sin mamma och pappa, men i Teen Mom flyttar hon ut då hennes färäldrar har skilt sej och hennes mamma är anmäld för misshandel och Farrah vill ej att hon ska få träffa Sohia mera.


Farrah och Derek ( R.I.P ) som är pappan till barnet


Hoppas ni förstog min text, då jag tycker det blir mer roligare om ja skriver själv utan att kopiera av någon annan :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0