| Snooki |- DAPPY <3 LOVE*LIVE*LIFE -

Teen Mom - Lite fakta om Catelynn

Lite fakta JAG skrivit om Catelynn från 16 and pregnant - Kolla Catelynn´s 16 and pregnant avsnittet HÄR
Hennes liv är lite mera annorlunda än de flesta. Hennes pojkvän Tyler är egentligen hennes styvbror.
Men för att göra en stor historia kort, så va Catelynn och Tyler tillsammans först och sen träffade Catelynn´s mamma Tylers pappa och dom gifte sej.
Catelynn bodde med sin mamma och Styvpappa medans Tyler bor med sin mamma då han inte kommer bra överens med sin pappa för han åker in och ut till fängelset. När Catelynn blev gravid så visste Tyler och hon inte om dom skulle behölla sitt barn ( en dotter ) men dom tvekade flera gånger men det slutade med att dom valde att adoptera bort henne. Och efter det blev Catelynns mamma vansinnig och deras relation är inte bra längre. Hennes mamma kan kalla henne för massa fula ord m.m.

Det slutade sen med att efter adoptionen så flyttade Catelynn hem till Tyler och hennes mamma.
Men i Teen mom så orkade inte Tyler mera, att dom skulle bo i samma rum hela tiden gå i samma skola/klass umgås på fritiden , så Catelynn flyttade tillbaka till sin mamma och Tyler pappa.
Catelynn bråkar ofta med hennes styvpappa vilket gör att hennes mamma blir förbanad och gör över på sin mans sida. Catelynns mamma och styvpappa blir arga då dom ser att både Catelynn och Tyler har tattuerat in deras dotter Carlys namn och hand och fotavtryck på sej , då dom inte ens har hand om barnet mera.
Lite längre fram i Teen mom så bryter Tyler förlovningen då han fått reda på att Catelynn några år tillbaka va otrogen med sit ex och hade sex med honom då hon va tillsammans med tyler. Men efter att Tyler kollar hennes samtals listor m.m försöker han förlåta henne och Catelynn tar tillbaka ringen.
Och vad mer som kommer hända får jag se sen på Teen Mom :)

Carlys och hennes adoptivföräldrar:


Hoppas ni förstog er på min text , suger på att förklara ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0